En tur till Gekås, som slutade annorlunda

Bara därför att något är billigt behöver det inte betyda att det är dåligt. Likväl som ett högt pris inte alltid garanterar kvalitet. Vi tycker att det är viktigt att påvisa att det finns många bra produkter inom skor och kläder som är väldigt bra utan att för den skull kosta skjortan. Ja, vi kunde inte låta bli att leka med ord lite där.

Vi brukar utmana varandra inom vår grupp här hur vi ska fixa en riktigt snygg och modern outfit för så lite pengar som möjligt. Den som vinner får ett pris av de andra, och det priset kan skifta från en påse Polly till en biobiljett. Det får absolut inte vara något dyrt. Det skulle ju vara emot våra principer och emot det som vi försöker att lära ut.

För ett tag sedan var vi på Gekås i Ullared. Där kan man ju lätt handla billigt. Allt från plastpåsar till hästgrejer. Här finns det mesta, men de har inte skor. Det beror på att precis utanför Gekås finns en stor skoaffär som heter Sko-Bo och Gekås har gjort en deal med dem att om Sko-Bo gör ett kanonjobb med sina skor så kommer Gekås inte att ha skor i sitt sortiment. Så får att få en komplett outfit för dagens utmaning var vi tvungna att göra ett besök på Sko-Bo när vi var färdiga med Gekås.

Eftersom grejerna på Gekås är billiga är det ju en verklig utmaning att vinna bästa och billigaste outfit. Den här gången var det jag som vann. Under mycket fnissande så fick jag mitt pris. Det var till min förvåning en analplugg. Någon i gruppen hade varit över till Martinshops (en sexshop) outlet en bit ifrån Gekås och köpt denna grej, vill man handla sådana här saker på nätet kan jag rekommendera sexiworld.se också bra sortiment ;).

Nu är vi på väg hem och gissa var analpluggen är någonstans! ;D

Kommentarer är stängda.