Retro mode – även för elcyklar

Just nu är det modernare än någonsin att både handla och klä sig secondhand. Att klä sig och inreda retro är något som verkar ha kommit för att stanna. Något som blir alltmer populärt bland tillverkade är att hämta inspiration och design från tidigare årtionden och att tillverka nyproduktion med retro-vibes plockas upp av allt fler branscher.

Retro elcyklar med banbrytande design

Nu ska jag berätta om kanske en av de häftigaste retroproduktionerna som jag hittat, nämligen retro elcyklar. Har ni tänkt på att cyklarna genom tiderna nästan alltid har sett likadana ut? Visst det finns mängder av modeller och utseende men någonstans har det aldrig funnits något riktigt banbrytande som verkligen sticker ut från mängden, fram tills nu.

För mig som både älskar hela retrotrenden och att värna om miljön, har nu tänkt investera i en riktigt funktionell, snygg och trendig elcykel att kunna ta till jobbet och även ut i skogen framöver. Det finns riktigt snygga retro elcyklar på marknaden nu, där däcken är breda för att kunna användas överallt och är designade med inspiration från förr.

Chopper, CafeRacer eller en kombination av båda?

Det jag väljer mellan är antingen en elcykel som liknar en gammal hederlig Chopper, eller en som är designad i en blandning mellan Chopper och CafeRacer – med ett högt styre och inspirerat från det ljuva 60 talet. Dessa modeller av retro elcyklar kan vara bland det häftigaste jag sett och är inte likt någon annan cykel du sett tidigare, så mycket jag kan jag säga. Nu gäller det bara att välja vilken jag gillar bäst, svår när det finns så många att välja mellan!

Är du också sugen på att köpa dig en miljövänlig, retro elcykel precis som jag?

 

Kommentarer är stängda.